Välkommen till Kaprifolgatan 7!

Lackalänga-Stävie, Furulund

Kaprifolgatan 7

Såld
  • 6 rum
  • 190 kvm
  • Villa

Stor familjevilla på Kullen i Furulund!

Välkommen till Kaprifolgatan 7, där en imponerande familjevilla på Kullen i Furulund väntar på att bli ditt nya hem!
Huset är väl underhållet och ger ett trivsamt intryck. Varje vrå av hemmet har vårdats genom åren, vilket skapar en välskött och välkomnande atmosfär. Den flexibla planlösningen gör det enkelt att anpassa utrymmena efter familjens behov och önskemål. Med dagens fyra sovrum och potentialen att skapa ytterligare två, finns här gott om utrymme för varje medlem i familjen att trivas. Bostaden har idag två stora vardagsrum, ett på varje plan. Här har man verkligen alla möjligheter att ta emot barnens kompisar samtidigt som man har gäster. Köket är stort och rymligt och har både bra matlagningsytor samtidigt som man har en bra matplats för minst sex personer.

Trädgården är en riktig pärla med sin uppvuxna karaktär och vackra anläggning. Här kan familjen njuta på de fina uteplatserna under soliga dagar eller kvällar utomhus och om du gillar odling så finns här redan köksträdgård som kan utvecklas. Trädgården ger också en känsla av lugn och ro samtidigt som den bjuder in till lek och avkoppling.

Fastigheten har ett strategiskt bra läge, endast 5 minuters cykelväg från Furulunds nya station. Dess närhet till Lackalänga skola (F-6) och den nybyggda förskolan gör detta till ett idealiskt läge för familjer med barn i olika åldrar.
Välkommen till denna fantastiska adress där bekvämlighet, utrymme och trivsel möts i en perfekt harmoni. Kaprifolgatan 7 är inte bara ett hus; det är ett hem där familjen kan trivas, i en väldigt barnvänlig miljö med närhet till det mesta!

Mer om mäklarna