Ljusnedal, Funäsdalen

Messlingen Sjövägen 12

Såld
  • 8 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Välkommen hem till sjö- och fjällutsikt!

Välkommen hem till Messlingen!

Här finner du ett fritidshus med absolut toppläge brant sluttande ner mot sjön! Utsikten är hänförande med både sjö och fjälltoppar. I Messlingen är du nära till en mängd spännande fjälläventyr på fjäll, i pist och på vatten, året runt! Messlingen ligger långt bort och det är lite av grejen med byn att det känns som den ligger vid vägs ände där naturen och vildmarken tar vid. Det är en plats för den som vill ha ett ställe att varva ner på.

Huset är på 140 m² i ett plan och suterrängvåning. Huset har altan med fantastisk utsikt över sjö och närande fjäll. Huset har hela åtta rum och kök med plats för många. Storstugan och kök ligger trivsamt i mitten av huset i öppen planlösning här finns en stor matplats och intill ligger vardagsrummet där kaminen står. Från vardagsrummet kommer du rakt ut på altanen som sträcker sid på två sidor av huset.

Huset är daterat till slutet av sjuttiotalet, men har hållits fräscht och renoverats genom åren. De senaste tre åren har fasaden målats, nytt kök från Härjedaleskök satts in och badrummet har totalrenoverats. Alla trägolv är nyslipade inför försäljningen.

Välkommen att boka in dig på visning till din nya tillflyktsort!

Mer om mäklarna