Frufällan, Frufällan

Sandstensvägen 12

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 170 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 395 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Villa i Frufällan!

Nu finns tillfället att förvärva den här trevliga suterrängvillan på Sandstensvägen 12 i Frufällan! Här bor man på en lugn återvändsgata med närhet både till bad och skog. På entrévåning möts man av ett stort vardagsrum, tre sovrum, kök, två badrum, tvättstuga och ett extrarum/kontor, där även trappan ner finns. I suterrängvåningen finns förutom ett stort allrum och ett sovrum, även en oinredd grund i två delar som just nu används som förrådsutrymmen, vilka går att byggas om efter köparens behov.

Villan ligger på en hörntomt om totalt 1 832 kvm, längst ner på en återvändsgata. På tomten finns garage, växthus, bubbelpool, samt altan. Bubbelpoolen är en vedeldad badtunna med belysning. Stor balkong i västerläge som nås både inifrån vardagsrummet, men även från trädgården. Här bjuds det på härlig sjöutsikt över Öresjö.

Frufällan är beläget cirka en halvmil norr om Borås, med knappt 10 minuters bilfärd in till centrum. Förskola finns i Frufällan, skola F-6 finns i Sparsör, enbart några km därifrån.

Välkomna på visning!

Boka visning

  • Öppen visning, välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Frufällan, Frufällan

Sandstensvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.