Nalavi, Fjugesta

Nalavi Manhem

Besiktigad
  • 6 rum
  • 206 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 895 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Bo i gamla lanthandeln i Nalavi med fantastisk vy ut över åkrarna och stora biytor i sidobyggnader.

Varmt välkomna till gamla Lanthandeln i Nalavi!

Här bor ni i ett vackert 1800-talshus med flera dubbeldörrar, spröjsade fönster och vackra vidder här finns även fortfarande spår av den gamla lanthandeln med drickessval i golvet och köpmansdisken redo att både agera förvaringsutrymme och vacker detalj. Vedspisen i köket är ett funktionellt och vackert smycke likaså kakelugnen i salongen. kök , salong och matrum är belägna i fil vilket ger en klassik planlösning i sann herrgårdsmanér.

Önskar du fler sovrum? större badrum eller kanske fler gemensahetsytor? Övreplan är delvis oinredd idag där finns ett fantastiskt utrymme för den som vill skapa fler sovrum, ett stort allrum eller liknande. För den som tycker befintliga boytor är gott nog är detta ett stort och bra förrådsutrymme.

Tomtens baksida inramas av fruktträd och diverse bärbuskar, här finns även ett stort solberikat trädäck med spabad och vedeldad badtunna, med vy rakt ut mot åkrarna och med Kilsbergen skymtandes i horisonten.

Uthusen har bra ytor för förvaring, här finns även rymlig garageyta perfekt verkstadsdel. Vedpannan är belägen i ett av förrådsutrymmena med intilliggande vedbod och stor ackumelatortank är det ett billigt och smidigt sett att värma huset på .

Fiber finns!

Att bo i Nalavi ger er ca 10 minuter till Mariebergs Köpcentrum och ca 15 min in till Kumla, bakvägen är det inte heller långt till Fjugesta som nås på runt 15 minuter detta ger er alltså ett lantligt läge med närhet till flera av centralorterna.

Huset är besiktat, ta kontakt med ansvarig mäklare för att få ta del av besiktning.

Varmt välkomna att boka visning med oss på SkandiaMäklarna

Boka visning

  • Varmt välkomna att boka en visningstid!

    visningen kräver bokning.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nalavi, Fjugesta

Nalavi Manhem

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.