Knista, Fjugesta

Landsåsen Rosendal 2

Såld
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Välkomna till Landsåsen Rosendal 2!

Längs en fridfull grusväg finner ni denna lantliga idyll med gott om utrymme för hela familjen!

Här erbjuds ett lättskött hus med generösa ytor för sociala sammanhang och umgänge, stort kök med gott om plats för stora matgrupper, fyra ordentliga sovrum, dubbla badrum och ett stort ljust vardagsrum.
En trappa ner så hittar vi en stor gillestuga, badrum med dusch och bastu, en rejäl tvättstuga, pannrum och massor med förvaringsutrymmen samt matkällare. Huset värms upp av jordvärme och har fiber installerat.

På en ytgenerös tomt så finns alla möjligheter till kreativa projekt, barnlek och aktiviteter. Ja allt som man kan tänkas hitta på.
Dubbelgarage, asfalterad yta (tidigare tennisplan), Stora förråd och carport/vedförråd. En del av fastigheten är naturtomt. På tomten finns även en gäststuga och ett ödetorp. Gott om bärbuskar och fruktträd.

Fördelarna att bo med ett lantligt läge är oändliga, i närområdet så finns det loppisar med caféer, hästgårdar och mycket mer. Närservicen finns i Fjugesta, där har ni matbutiker, bankkontor, systembolaget, apotek, restauranger, bensinstation och ungdomsföreningar. vägen ägs av trafikverket och är pendlingsduglig året runt. Golfbana och resort finns i Lanna 10 km bort.

En kort bilresa bort så har ni Mariebergs köpcentrum med allt dess utbud av butiker, restauranger, gym, varuhus och mycket mer. Endast 25 km in till Örebro City.

Relevanta avstånd:
Örebro flygplats 11 km.
Fjugesta 5 km.
Örebro 25 km.
Lanna 10 km.
Marieberg 17 km.
Kumla 24 km
Stockholm 225 km
Göteborg 279 km

Varmt välkomna på visning!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna