Dunderbacken, Finspång

Minkvägen 14

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 150 + 90 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 650 000 kr

''RYMLIG & VÄLSKÖTT VILLA MED IDYLLISK TRÄDGÅRD ''

Välkommen till Minkvägen 14 och denna välskötta villa belägen på lugn och barnvänlig återvändsgata!

Här finner vi en perfekt familjevilla med optimal planlösning om hela 150 + 90 kvm som erbjuder sju rum och kök, bastu samt tre badrum, ett på vardera våningsplan. Entréplan erbjuder ett vardagsrum med stora fönsterpartier som går samman med ett arbetsvänligt kök och matplats, ett större sovrum, ett mindre sovrum samt duschrum. Från entréplan finns tre utgångar till den fantastiska uteplatsen på baksidan! Övre plan erbjuder tre likvärdiga sovrum, ett allrum, klädkammare samt duschrum. Källarplan erbjuder en mysig gillestuga med braskamin, tvättstuga, verkstad, duschrum med stor bastu och flera förvaringsmöjligheter. Här får hela familjen plats!

Huset omges av en idyllisk trädgård med mängder av fina planteringar så som valnötsträd, rosor, mullbärsbuskar, fiskdamm och en stor insynsskyddad uteplats på baksidan som gränsar emot allmänning. Detta är den naturliga samlingsplatsen för nära och kära, perfekt för sociala sammankomster och mysiga sommarkvällar!

Ett stenkast bort från huset finns badsjön Gron med strand och badbrygga samt flera fina promenadstråk längst med vattnet. Goda kommunaktioner via buss till både Norrköping och Linköping. På Arena Grosvad finns badhus, idrottsplats samt skola.

Ta chansen att förvärva en familjevilla med klass - ses på visningen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Dunderbacken, Finspång

Minkvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.