Farsta/Farsta strand/Larsboda, Farsta

Rådagatan 26

Såld
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Villa

Ljust och perfekt planerat gavelradhus på friköpt tomt

Välkommen till ett härligt gavelradhus! Här finns bl.a. en mysig, insynsskyddad och fin uteplats med lättmöblerade ytor, i härligt söderläge.

ACCEPTERAT PRIS

Välkommen till ett ljust och hemtrevligt gavelradhus på Rådagatan 26 på friköpt tomt där det känns att varje kvadratmeter är noga uttänkt. Här erbjuds ett mysigt boende med bra planlösning, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med hatthylla, garderober, gäst-wc, goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stort fönsterparti, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stilrent, härligt och fräscht kök med matplats. På övre plan finns tre mysiga sovrum och ett stilsäkert, renoverat badrum med dimbara spotlights, värmeslingor, förvaringsskåp, handfat på kommod och wc.
Här ingår en friköpt tomt om 131 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga, insynsskyddade och fina uteplats ligger i härligt söderläge och nås via vardagsrummet, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Samfälligheten är välskött och solid med strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som tvättstuga och lekplats.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Farsta strands hjärta. Trevligt boende i attraktivt område nära sjön Magelungen med kanoting, kräftfiske, skridskoåkning och utomhusbad. Gångavstånd till Ågesta friluftsområde med golfbana, ridning, motionsslingor, utomhusgym och svampplockning. Här bor du med närhet till Farstahallen med simhall och sportaktiviteter och till Farsta Centrum som erbjuder ett stort utbud av affärer och annan service. Gångavstånd till suveräna kommunikationer med buss, pendeltåg och tunnelbana.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna