Stenslund, Falun

Ekpersvägen 3E

Såld
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Villa

ATTRAKTIVT PARHUS MED GAVELLÄGE I VILLAIDYLLEN STENSLUND!

NYTT PRIS! Luftigt och stilrent parhus i genomgående fint och bra skick. Ett ljust boende i två plan med fräscha ytskikt, bra planlösning och behagliga färgval. Boendet erbjuder bra sällskapsytor med öppen planlösning på entréplan med plats för både matgrupp och soffor. Vidare har huset tre sovrum i bra storlek varav det fjärde rummet kan användas som klädkammare/kontor eller barnkammare. Bostaden har två badrum, smakfulla med kakel och klinker. Fantastiskt ljusinsläpp med dubbeldörrar i glas som vetter ut mot en stor och luftig trätrall. En otroligt fin bakgård sommartid såsom vinter då hela uteplatsen är belyst med både fasadbelysning och dioder i trallens golv. Uteplatsen erbjuder både en takad del och en öppen. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats, lek och umgänge.

Att Stenslund är ett populärt område är inte svårt att förstå. Här finns det mesta inom räckhåll. Inom 2,5km når du stan och dess utbud. Toppenläge med närhet till flera förskolor, skola, upplysta motionsspår, populärt bad och trevlig matbutik med stort utbud. Bästa tänkbara läget för barnfamiljer med skridskobana, belyst pulkabacke och fotbollsplan.

Här erbjuds ett boende som passar många. Låg driftkostnad, bra och lättskött tomt med möjligheter till odling för den som så önskar. Fiber finns även indraget sedan 2021. Här finns en stenad uteplats på framsida, uteplats vid entré samt stora ytor på baksida. Perfekta möjligheten för dig som vill ha ett lättskött, bra beläget hus, Här är det lätt att trivas.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Mer om mäklarna