Staberg Ragvaldsberg, Falun

Ragvaldsberg 48

Såld
  • 3 rum
  • 115 kvm
  • Villa

Drömbostad med sjöläge vid Runn!

Enplansvilla i magiskt söderläge på sjötomt vid Runn!
Denna enplansvilla, uppförd år 2010, bjuder in till en modern livsstil i vackert läge med panoramautsikt över Runn . Villan är fritt belägen på en stor sjötomt vilket skapar känsla av fridfull avskildhet med egen pir, brygga, sandstrand och båtplats. . På tomten finns flera fruktträd, bärbuskar och odlingsbäddar. Det finns naturligt gott om blåbär och lingon.

Interiören i denna villa präglas av ljus och rymd med öppen planlösning. Två sovrum, gästtoalett, klädvård och stort badrum med bastu.
Stora glaspartier med skjutdörrar mot den stora terrassen som sammanbinder hela villan och gästhuset.

Gästhus med kök, sovrum samt badrum för boende, kontor eller som ateljé för kreativt arbete med den magnifika utsikten över sjön Runn som skapar en inspirerande atmosfär. Under gästhuset finner ni en stor källare i fullhöjd med teknikrum och plats för mycket förvaring.

Ett rymligt garage med eldriven större port och förråd samt elbilsladdare. På fastigheten finns det stora möjligheter för ut- och tillbyggnad. Dessutom finns el och vatten framdraget till bryggan om man vill bygga hus vid vattnet.

Denna villa är belägen i ett av Runns mest eftertraktade områden, vilket erbjuder en perfekt kombination av vatten, natur och bekvämlighet. Med närhet till skogspromenader, löpspår och andra friluftsaktiviteter som vintertid bjuder in till en av Sveriges bästa insjöar för långfärdsskridskor. Ofta dras även längdskidspår av lokala entusiaster. Falun som stad har mycket att erbjuda av kultur, evenemang samt stora stora sporthändelser.
Till centrala Falun tar det ca 12 min med bil.

Detta är en kommande försäljning.
Kontakta oss vid intresse för denna mycket unika fastighet redan idag.

Mer om mäklarna