Skutudden, Falun

Skutuddsvägen 10A

Såld
  • 5 rum
  • 161 kvm
  • Villa

Toppenfin enplans villa från 2005 vid Skutudden i Falun och direkt närhet till Runn!

Här bor ni i en modern enplans villa i bra läge med närhet till Runn med badplats och båthamn en kort promenad från huset. I närområdet finns alla bekvämligheter, skola, förskola, mataffär, pizzeria, bra kommunikationer där bussarna går ofta in till stan, ca 10 minuter med bil in till centrum i Falun.
Villan byggdes 2005 och är på 161 kvm om 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum.
Man möts av en stor härlig entré med klinkers på golv och gott om om plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning till hallen finns en WC. Vidare in i huset finner vi ett stort vardagsrum med stora härliga fönsterpartier mot huset trädgård på baksidan, från vardagsrummet har ni access till altanen och baksidan via altandörrarna. Härlig braskamin i vardagsrummet. Inglasad altan från 2018 på baksidan av huset med infravärme. Fräscht och rymligt badrum med kakel/klinkers och plats för både badkar och duschhörna. Härligt kök som renoverades 2020. Stort och funktionellt tvättrum. Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump som är ny från 2019. 2023 installerades även solceller på yttertak. Fiber är indraget i huset och utvändigt målades huset 2021.
Garage och del intill garaget med egen ingång kan användas som till exempel förråd/extra rum/kontor. Som inte detta vore nog, så finns även en vedeldad bastukåta och jacuzzi/spabad strax utanför huset vid altanen.

Vid frågor och för mer info, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning. Kom och upplev denna fina fastighet på plats!

Mer om mäklarna