Övre Norslund, Falun

Fridhemsvägen 20

Såld
  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Kedjehus i Övre Norslund

Fint kedjehus med inglasad balkong och stor altan centralt och naturnära beläget i populära Övre Norslund.

Fint kedjehus med inglasad balkong och stor altan, centralt och naturnära beläget i populära Övre Norslund. Här kan du bara flytta in och njuta av ett hus där de stora kostsamma renoveringarna i form av bergvärmeinstallation, nya fönster, nytt tak och nyrenoverade badrum redan är utförda!

Varmt välkommen till ett kedjehus om fem rum och kök på Fridhemsvägen 20! Här stiger du in i ett ljust, hemtrevligt och öppet hem om 122 väl omhändertagna kvadratmeter med fräscha ytskikt och fint ljusinsläpp.

Det första som möter dig i huset är en stor och öppen hall som knyter samman samtliga rum på övervåningen. Goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor, skor och barnvagn. Vidare finns ett härligt och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier med motordrivna markiser ut mot trädgården. I detta vardagsrum finns det gott om utrymme för både matplats och soffgrupp. Från vardagsrummet når du husets inglasade balkong där man nyligen bytt yttervägg, panel, nya fönster och golv, motordrivna markiser samt dragit in el vilket gör att rummet upplevs ombonat och som en förlängning av vardagsrummet. Här kan du öppna upp fönsterpartierna och njuta av söderläget både sommar- och höstkvällar. Huset har fyra renoverade sovrum med nya laminatgolv och härliga färger på väggarna samt stora förrådsutrymmen/klädkammare i anslutning till sovrummen. Du når det stora soldäcket från två utav sovrummen. Ett ljust lite äldre kök med bänkskiva i laminat/rostfritt, vita släta skåpluckor, vitt kakel och plats för matbord och stolar. Huset har en fräsch gästtoalett och ett nyrenoverat och smakfullt badrum med kommod, toalett, badkar med duschvägg, golvvärme och spotlights. Här finns också en fin tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och arbetsbänk.

Den lättskötta hörntomten som hör till huset passar utmärkt för den odlingsintresserade då hela baksidan ligger i söderläge. Flertal syrenbuskar som skyddar mot insyn, svarta vinbär, krusbär och paradisäpplen är något av det som växer på denna välskötta trädgårdstomt. Ett härligt soldäck med insynsskydd mot grannen där du kan njuta av sol hela dagen. Här finns möjlighet att möblera med både loungedel och matbord. Här finns även ett vidbyggt garage med motordriven port och gott om plats för förvaring.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Övre Norslunds hjärta. Här bor du centralt, ostört med bekvämt avstånd till bland annat förskola, matbutik, vårdcentral, trevliga promenadstråk och lekparker. Majorens köpcentrum ligger inom gångavstånd och Lugnets idrottsanläggning en cykeltur bort. Du har även ett elljusspår en kort promenad bort samt Myrans friluftsområde med fina grönområden i närheten. Du har promenadavstånd till centrala Falun, tågstationen, slussen och lasarettet och därav ett perfekt läge för den som uppskattar att bo centralt men samtidigt vill vistas i ett lugnt område där barnen kan trivas. Huset passar sig utmärkt för den större familjen då hela fyra sovrum erbjuds.
Varmt välkommen till Fridhemsvägen!

Mer om mäklarna