Källviken, Falun

Orrholmsvägen 41

Såld
  • 6 rum
  • 178 kvm
  • Villa

Villa i bra läge med närhet till Runn, Källvikens båtplats samt 500 meter till allmän badplats. Här bor ni i barnvänligt område i populära Källviken endast ca 4-5 km från Falu centrum. Finns fina gång och cykelvägar till skola och in till centrum, samt bra kommunikationer via buss. Vintertid plogas banor för långfärdsskridskor som man med lätthet når från hamnen. Spår för längdskidåkning brukar också dras upp på sjön. Annat som lockar när man bor i Källviken är närheten till naturen, omtyckta Källviksbacken, golfbana, stall, förskolor och grundskolor.

Välkommen till denna rymliga och fina villa på Orrholmsvägen 41!
Invändigt i huset möts vi av en rymlig hall och i anslutning till hallen finns ett wc-rum. Trevlig kök med matplats och kamin att kunna elda i. Tvättrum i anslutning till köket. Stort vardagsrum och det finns utgång till den härliga altanen från både kök samt vardagsrum. Vidare i entréplan finner vi tre sovrum samt helkaklat badrum med duschutrymme som även har en ångbastu funktion.
På övervåningen finner vi ett stort allrum med utgång till balkongen, här finns också det fjärde sovrummet med badrum. Utöver detta finns rymligt förråd samt vindsutrymmen för extra förvaring.

Rymlig och lummig trädgård med fin grönska och gott om yta för barnen att kunna springa runt och leka. Dubbelgarage, lekstuga samt jordkällare på tomten. Fastigheten är besiktigad och energideklarerad.

Anmäl ert intresse och kom gärna och upplev fastigheten på plats!

Mer om mäklarna