Hosjö, Falun

Steffens väg 23

Såld
  • 6 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Stor villa, perfekt för barnfamiljen i Falun/Hosjö med hänförande utsikt över Hosjön!

Välkommen hem!

Här har vi fått äran att presentera en trevlig och väl omhändertagen stor villa, perfekt för barnfamiljen om 6 rum och kök varav 5 sovrum. Vardagsrum och stort kök med plats för matbord. Grym utsikt över Hosjön från balkong i härligt solläge! Två sovrum i bra storlek på entréplan samt helkaklat badrum.
Fräsch källare i souterräng med gott om förvaringsmöjligheter via förråd samt sovrum/spelrum till ungdom eller vad ni vill använda det som. Här nere finner vi även ett helkaklat fräscht badrum. Tvättstuga samt pannrum. Övervåning med två sovrum och möblerbar hall.
På den stora härliga balkongen som nås mellan kök och vardagsrum så finns det gott om plats för matbord och grill, här har ni en hänförande utsikt över Hosjön samt bergen i norr. Balkongen nås även från gräsmattan!
Skönt att kunna koppla av och njuta här på balkongen fina sommarkvällar i solen efter en stressig dag på jobbet. Garage med förråd finns!
Här bor hela familjen bekvämt med närhet och lättillgänglighet till kommunikationer, matbutik, pizzeria, dagis, förskoleklass samt åk 1-6.
Vattenburen bergvärme ger låga driftkostnader.
Nedanför huset finns det badplats i Hosjön och Runn ligger på ca 7 min promenadavstånd.

Huset är väl underhållet och renoverats genom åren, se gärna mer info om renoveringar under utföra renoveringar i annonseringen. Huset har besiktigat!
Här kommer ni trivas från dag 1!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare Robin Örnklint!

Mer om mäklarna