Hosjö - Backberget, Falun

Bomans väg 2

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Välskött hus i bra läge mot skogsparti!

Välkomna till Bomans Väg 2!
Här möts ni av ett väl omhändertagen fastighet som ägts av nuvarande ägare sedan 1970. Fin fastighet där man märker att ägarna tagit väl hand om huset och haft löpande underhåll genom åren. Huset står på en trevlig trädgårdstomt i ett av de bättre lägena, på slutet av gatan mot skogsparti, så ingen genomfartstrafik. Tryggt och bra för barnen att kunna springa runt huset för lekaktiviteter. Samt lagom stor tomt att hinna ta hand om.
Rymlig villa på 105 kvm i Boarea samt 69 kvm i biarea enligt lantmäteriutrag, men som snarare är kring 130 kvm enligt ägare i boarea med tanke på gillestugan förändrats i planlösning i suttervåningen. Gillestugan är väldigt stor, för er som har tonårsbarn passar det till exmpel perfekt att sätta upp en vägg och göra två sovrum av denna del och detta plan har egen ingång till sutterängvåningen. Fem rum och kök varav 3- 4 sovrum beroende på hur man vill bruka rummen. Samt gäststuga på gården om ni önskar fler sovrum för tonårsbarnen eller när ni har gäster på besök. Finns även garage och förråd på fastigheten.
Här kommer hela familjen trivas med direkt närhet till skola och endast ca 3 min gång-cykelväg till förskola. Samt närhet till matbutiken Hemköp i Hosjö samt fina badplatser vid Runn och Hosjön. På ca 10 min är ni inne i stan i Falun med bil, kollektivtrafiken går också ofta för den som vill ta bussen.
Välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

Mer om mäklarna