HARALDSBO, Falun

Hagvägen 33

Såld
  • 8 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Läcker funkisvilla i Haraldsbo för den stora familjen!

Välkommen till Hagvägen 33

Här bor hela familjen i kanonläge i Falun, med närhet till Runn!
Huset är rymligt på 125 kvm i BoArea samt 120 kvm i BiArea om 8 rum och kök, varav 6 sovrum. Fräscht och fint boende, här är det bara att flytta in och trivas från dag 1!

I entréplan finner vi en rymlig hall, ljust och funktionellt kök rejäla bänkytor. Från köket har ni access till den stora altanen med tak och det inbyggda spabadet stort nog för 8 personer. Vardagsrum med fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier, 6 sovrum i bra storlek och bra förvaring via garderober, fräscht badrum med kakel och klinkers samt dusch och dubbelbadkar.

I Souterräng våningen finner vi ett allrum, fräscht helkaklat badrum med dusch och wc, stor tvättstuga med access till garage och förråd. Som inte detta vore nog, så finns även två till sovrum varav ett med öppenspis.

Stor tomt med gräsmatta mot skogsparti. Förråd, växthus. Stor härlig altan att kunna avnjuta solen på. Integrerat garage i källarplan. Huset värms upp via vattenburet system med fjärrvärme. Finns även fiber/internet indraget.

Hela huset är delvis renoverat år 2014-2015 med Ny El, Dränerat, Nytt avlopp, Nya ytskikt, Nya fönster mot Altandäck, Förråd, vedbod och växthus samt ett härligt Spabad på den stora altanen.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Mer om mäklarna