Hälsinggården, Falun

Tranbärsvägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 90 kvm
  • Villa

Mysigt och lättskött enplanshus med hörntomt!

Perfekt boende för barnfamiljen i ett plan med lagom stor tomt och med 3-4 sovrum. Totalrenoverat invändigt 2019/2020, fräscht och fint boende! Här är det bara att flytta in och trivas från dag 1!

Rymlig uteplats i form av träaltandäck och sol stora delar av dygnets timmar. Lagom gräsyta att ta hand om för föräldrarna och även tillräcklig yta för barnspring och lek, finns även bärbuskar och fruktträd i trädgården. Perfekt för den växande familj eller varför inte pensionärsparet som vill bo på markplan! Bra förvaringsmöjligheter via ett flertal förråd.

Detta hem har ett attraktivt läge. En kort promenad bort har du mataffär, vårdcentral, Hälsinggårdsskolan, förskola och ni når lika enkelt och snabbt Hälsinggårdsbryggorna och sjön Runn.

Cirka 3,5 km och det tar ungefär 5 min med bil till centrum i Falun, finns även bra cykel och gångvägar in till centrum. Bra kommunikationer via buss och nära till Koppartorget med frisör och pizzeria.

Anmäl ert intresse så fort som möjligt till ansvarig fastighetsmäklare och missa inte denna chans att förvärva denna fina fastighet med toppenbra läge, med närhet till alla bekvämligheter man önskar samt lugnt och bra läge för familjen!

Mer om mäklarna