Hälsinggården, Falun

Hjortronvägen 19

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Rymligt kedjehus i mycket fint skick, bra & barnvänligt läge i Falun, närhet till Runn samt centrum!

Välkommen hem till Hjortronvägen 19! Ett hem och läge där ni kommer trivas från dag 1!

Rymligt kedjehus i 2 plan i mycket bra skick. Ett ljust, hemtrevligt, renoverat, fräscht, välskött och stilrent hem! Lättskött trädgårdstomt, två altaner, en på framsidan av huset och en på baksidan av huset och intilliggande härligt skogsparti. Insynsskyddad och fin trädgård inbjuder på härliga grillkvällar, lekar samt odlingar. Här kan ni slå upp en hängmatta och få plats med utomhusspa om så önskas att njuta av på baksidan. Vidbyggt garage och härliga umgängesytor både inomhus och utomhus. Fiber finns indraget till huset! Varmförråd på ca 7 kvm intill garage.
Ett bekvämt boende endast ca 4 km från Faluns Centrum med närhet till både sjön Runn och härlig natur. Barnvänligt område med närhet till skolor samt förskola, bra bussförbindelser och närhet till matbutiker, vårdcentral, Resecentrum, stadskärnan, Falu Lasarett och alla bekvämligheter.

Bostadens välplanerade kvadratmeter är fördelade på två plan. Öppna ytor och smakfulla materialval samt fina färgval i nordisk stil.
I entréplan möts ni av en välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder, öppen planlösning mot ljust och fint kök med praktisk köksö samt öppen planlösning mot matrum/vardagsrum. Intill groventrén finns finns tvättstugan samt fräscht badrum.
Tar ni den fina trappan upp som leder till övervåningen så möts ni av det stora allrummet med access till balkongen med härlig eftermiddags/kvällssol. Vidare på detta plan finner vi tre sovrum i bra storlekar samt wc-rum.

Det är inte svårt att förstå varför Hälsinggården är en stor favorit bland barnfamiljer. Idylliskt läge med närheten till både fin natur, småbåtshamnen vid sjön Runn och skridskoåkning på vintern samt bad och båtlivet på sommaren.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning till ansvarig fastighetsmäklare Robin Örnklint.

Mer om mäklarna