Hälsingberg, Falun

Gravyrvägen 17

Såld
  • 6 rum
  • 133 kvm
  • Villa

Kedjehus i Hälsingberg

Kedjehus med ljust nyrenoverat kök och härligt stort inglasat uterum. Naturnära, familjevänligt och otrafikerat beläget i populära Hälsingberg!

Kedjehus med ljust nyrenoverat kök och härligt inglasat uterum. Naturnära, familjevänligt och otrafikerat beläget i populära Hälsingberg!

Varmt välkommen till ett välskött kedjehus om sex rum och kök på Gravyrvägen 17! Här stiger du in i ett öppet och inbjudande hem om 133 väl omhändertagna kvadratmeter med bra planlösning, behagliga färgval och sociala ytor.  En trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och golvvärme. Vidare finns ett nyrenoverat och härligt kök med gråa luckor och gott om arbetsyta på den fina ekbänkskivan. Vackert mönstrat kakel, spotlight under överskåpen och fin vitrindel vid matplatsen. Verkligen ett kök att tycka om!

Huset erbjuder idag fyra sovrum varav två är nyligen renoverade med vackra mönstrade tapeter, fin vit panelvägg och nya golv. Det går enkelt att skapa ytterligare två sovrum på övervåningens. Vacker renoverad ektrapp binder samman våningsplanen. Ett fint badrum i anslutning till hallen med kakel och klinker som går fint ihop och ytterligare ett äldre badrum på övervåningen. Öppet och ljust vardagsrum med stora fönster ut mot gården/uterummet. Entréplanets öppna ytor mellan kök, vardagsrum och uterum gör att sällskapsytorna är väl tilltagna. Här finns gott om plats för soffa och matgrupp. Du kan enkelt ta med dig maten från köket ut till det inglasade uterummet. Ett härligt rum som förlänger sommarsäsongen. Fina glaspartier som enkelt kan öppnas upp mot altanen och skapa ett riktigt stort "vardagsrum" i trädgården. Altanen erbjuder markis och plats för både matbord och loungedel.

Huset har en klädkammare samt en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, arbetsbänk, torkskåp och tvättho.

Den lättskötta trädgårdstomten som hör till huset har bärbuskar, soligt sydvästläge och härliga rosenbuskar. Här finns även ett garage med arbetsbänk, goda förvaringsmöjligheter och motordriven port. I anslutning till garaget finns även ett rymligt förråd med plats för trädgårdens alla redskap.

Eftersom huset står på en återvändsgata kan du säkert släppa ut barnen och låta den leka och cykla på gatan.
Hälsingberg är en mycket omtyckt och trevlig del av Falun. Närhet till naturen och Rottnebyskogens härliga friluftsområde som erbjuder fina promenadstråk, elljusspår och skidspår på vintern. Både skola och förskola finns i området och du har bra kommunikationer. Enbart 7 min bilresa till centrala Falun.

Välkommen till Gravyrvägen!

Mer om mäklarna