Falu Kristine, Falun

Tiskgränd 2A

REDO™
  • 5 rum
  • 153 kvm
  • Radhus

Exklusivt gavelradhus radhus med högt i tak och underbara ljusinsläpp!

Exklusivt gavelradhus radhus med centralt läge! Här flyttar du in i en bostad med högt i tak och underbara ljusinsläpp. Entréplanets öppna planlösning mellan matplats, kök och vardagsrum erbjuder ett luftigt och socialt hem. Här ges du möjlighet att umgås med familjen och vännerna även medans middagen bereds tills vardags och högtider. Bostaden ger dig fyra rymliga sovrum varav ett är placerat på entréplan och tre på övervåningen där ett av dem har tillgång till egen möblerbar balkong under tak att njuta ifrån.
Badrum finns praktiskt belägna på de båda bostadsplanen. Dessa är helkaklade och storleken tilltagen vilket gör att det ena ger plats för både kropps- och klädvård liksom det andra ger utrymme för duschplats såväl som badkar.
Från vardagsrummet nås vackert och mycket trivsamt uterum att nyttja från tidig vår till sena hösten där dess stora skjutdörrspartier suddar ut gränsen mellan inom- och utomhus. Då bostaden ligger med gavelläge ges du större tomt i vinkel vilket här nyttjats till extra terass med växthus.

Här flyttar du in till en bekvämt boende som erbjuder livskvalitet, god levnadsmiljö och nyhuskänsla! Entréplanet har genomgående vattenburen golvvärme via fjärrvärme och luften hålls fräsch via från- och tillufts-ventilationssystem med värmeåtervinning.
Bilen kör du undan i separat och inredningsbar del i garagelänga med fjärrstyrd port. Bostadens ytterdörr nås inom 10 meter.

Du bor ett stenkast från sjön Tisken med promenadstråk samt båthamn i närheten.
För fotbollsutövare och den sportige är här ett perfekt boende med idrottsplats, joggingspår och utegym utanför dörren.
Förskola och skola finns runt hörnet och du har promenadavstånd till stadens restauranger, shoppingmöjligheter och uteliv.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Falu Kristine, Falun

Tiskgränd 2A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.