Falu Kristine, Falun

Haraldsbovägen 48

Såld
  • 4 rum
  • 109 kvm
  • Villa

1-plans villa med källare i souterräng till salu i populärt område i Falun!

Välkommen till Haraldsbovägen 48!

Här har vi fått äran att presentera en gedigen och rymlig tegelvilla från 50-talet. Mycket är påkostad i huset, bland annat vattenburet värmesystem via fjärrvärme är indraget till huset. Yttertaket är bytt 2018. Delar av avloppstammarna är bytta till pvc och övriga äldre är relinade. Samt även ny anslutning till kommunalt vatten/avlopp. Badrum renoverat ca 2010. Fiber indraget till huset. Huset har även 3 garage. Trädgårdstomt i bra storlek, perfekt för barnspring.

När ni kommer in i huset möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Kök i bra storlek och med plats för matbord. Stort och härligt vardagsrum med fint parkettgolv samt fint ljusinsläpp från de stora fönstren, gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Ni kan även tända en mysig brasa i vardagsrummet då det finns en öppenspis med kassett att kunna elda i under årets lite kallare dagar. Utgång från vardagsrummet till härlig balkong att kunna sitta på. Två sovrum i entréplan samt ett sovrum i källarplan. Fräscht badrum med kakel och klinkers i entréplan renoverat för ca 10 år sedan. Extra wc finns även i källarplan. Ni finner även bra förvaring via förråd i källarplan samt tvättavdelning.

Här bor ni i ett bra och lugnt läge i Falun, med direkt närhet till alla bekvämligheter Falun har att erbjuda. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig fastighetsmäklare!

Mer om mäklarna