Aspeboda, Falun

Berggården 22

  • 5 rum
  • 180 kvm
  • Villa
Högstbjudande 8 495 000 kr

Unikt designad fastighet med fantastiskt sjöläge.

Välkommen till vackra Berggården och denna extraordinära villa byggt år 2021, ett sant mästerverk av design och naturförbindelse.
Beläget på en höjd med få grannar och omgiven av skogens lugn, står detta 180 kvm stora hem som en symbol för harmoni och elegans.

Här möts modern arkitektur och naturlig skönhet på ett sällsynt sätt. Med två majestätiska torn på var sida sträcker sig huset nästan 11 meter i takhöjd. Genom de imponerande stora fönstren har du en fantastiskt fin vy över Mörtsjön.

När du kliver in möts du av en hall som inte bara välkomnar dig, utan omedelbart omfamnar dig med en känsla av värme och rymd. De fina trägolven med golvvärme smeker fötterna medan du tar in de stora utrymmena och de genomtänkta detaljerna runt omkring dig.

På nedre plan finner du ett sovrum med en praktisk walk-in closet som erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och tillbehör.
Det snygga Lidhults-köket är hjärtat av hemmet, smidigt förenat med vardagsrummet där stora fönster låter ljuset flöda in och med en förtrollande utsikt över sjön.
I ena tornet, där matsalsbordet står, kan du avnjuta måltider och även här njuta av den fina utsikten.
Vintertid kan du mysa av värmen från Contura-kaminen.
Njut av avkopplande stunder i det generösa badrummet med dubbeldusch och en fönsterutsikt som gör duschen till en naturlig oas.
Bastun bjuder in till avslappning medan du låter dig omfamnas av sjöns skönhet. Vidare finns ett sovrum, tvättstuga samt två WC med handfat.

En elegant trappa leder upp till övervåningen där du finner ytterligare två mysiga sovrum, perfekta för familjen eller gäster.
I ett av tornen på övervåningen finns även ett charmigt TV-rum, komplett med bekväma möbler och enastående utsikt över sjön.
Här kan du koppla av och njuta av dina favoritprogram medan du låter dig omfamnas av den spektakulära naturen utanför.

Den stora terrassen, en förlängning av ditt hem, bjuder in till grillkvällar, avkopplande solnedgångar och minnesvärda stunder med familj och vänner. Från både vardagsrummet och badrummet kan du stiga ut och ta in den friska luften och den enastående utsikten.
För den som vill ta ett dopp i sjön, leder en stig till en trappa från huset ner till en liten grusväg.
Framför grusvägen finns en tomt som stäcker sig hela vägen till vattnet där det finns en liten strand. Även denna sjötomt om 4 600 kvm, ingår i köpet, vilket ger en unik möjlighet att njuta av både höjdens utsikt och sjöns avkoppling.

På gården finns en carport med bakomliggande förråd samt ett extra förråd för redskap mm. Fastighet är perfekt för både permanent och som fritidsboende. Dessutom har fastigheten mycket låga driftkostnader.

Med 8 minuters bilfärd når du Faluns stadskärna och Borlänge ca 19 minuter bort. I båda städerna finns utbud av butiker, restauranger och annan service. Aspebodas byskola finner du endast 5 minuter från bostaden, vilket gör detta till ett perfekt läge för barnfamiljer.

Det här är inte bara ett hus, det är en livsstil, en plats där drömmar blir verklighet och där varje dag är en gåva från naturen själv.
Välkommen hem!

Varmt välkommen med anmälan till visning.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Aspeboda, Falun

Berggården 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.