Välkommen till Stabbarp 426

Trollenäs, Eslöv

Stabbarp 426

Såld
  • 4 rum
  • 82 + 106 kvm
  • Villa

Ett charmigt hus med stora möjligheter och en underbar trädgård!

Välkomna till Stabbarp 426!
Här hittar ni ett charmigt hus på lantligt läge med renoveringsbehov och stor potential! Här ges oändliga möjligheter för den händige som vill ha något att sätta tänderna i och skapa något unikt!
Huset är fördelat över 1,5-plan med en stor uppväxt tomt, ett gammalt litet stall, ett gästhus och en jordkällare. Trädgården är i behov av lite kärlek, men även här finns stor potential för en framtida drömträdgård! Med bland annat äppleträd, rabarber och stora platser för odling passar trädgården utmärkt för dig med gröna fingrar.
Huset är från början av 1900-talet och har bevarade detaljer såsom bjälkar i taket och charmiga trägolv genomgående i hela bostaden. Här erbjuds idag 3 rymliga sovrum, ett helkaklat badrum, kök och vardagsrum, intill huset finns även ett garage med gott om förvaring.
Huset är beläget med ca 5 minuters bilfärd från centrala Eslöv, det korta avståndet gör det även möjligt att cykla utan större problem! Eslöv har ett stort utbud av butiker, restauranger och cafeér, samt bra kollektivtrafik mot Lund, Malmö och Köpenhamn samt Hässleholm och Kristianstad. Här finns även förskolor och skolor upp till gymnasienivå.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Mer om mäklarna