Eslöv, Eslöv

Remmarlövsvägen 35

Såld
  • 8 rum
  • 197 + 132 kvm
  • Villa

Möjligheternas hus i Trollsjöområdet!

Nu kan jag presentera ett rymligt hus med många möjligheter som passar utmärkt för familjen! Nära till förskolor, skolor och lekplatser. Fördelaktig uppvärmning i form av fjärrvärme. Bostaden har löpande underhållits av nuvarande ägare och under årens gång har bland annat dränerats med isodrän 2015 och nytt tak 2017. Även invändigt är det mesta renoverat vilket gör det möjligt för nästa ägare att bara flytta in. Huset präglas av extra allt i alla hänseenden.
Bostaden erbjuder på bottenplan ett stort kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, sociala ytor med utgång till den härliga uteplatsen, två sovrum, ett stort helkaklat badrum med dusch samt även en gästtoalett. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, allrum och Wc. Källaren erbjuder en stor tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter, bastu med dusch och hobbyrum. Källarens pärla består av gillestugan som bjuder in till familjens kommande festligheter. Wc finns i anslutning till gillestugan.
Generösa parkeringsmöjligheter och en väl tilltagen hörntomt där gräsmatta, grillplats och trädäck samsas. Tomten är även perfekt för den odlingsintresserade med allt från hallon, vinbär och rabarber. Anmäl ditt intresse redan idag!
Huset är förbesiktigat och säljs med en dolda fel-försäkring.

Mer om mäklarna