Eslöv, Eslöv

Vångavägen 27

Såld
  • 4 rum
  • 87 kvm
  • Villa

Familjevilla på bra läge i Eslöv!

Varmt välkomna till Vångavägen 27!

Här erbjuds ett trevligt hus som passar utmärkt för såväl barnfamiljen som paret med behov av utrymmen. Husets 1,5-plan är praktiskt fördelade där man på första plan har öppna sociala ytor med plats för nära och kära! Köket är på senare år renoverat och genomtänkt i minsta detalj med bra arbetsytor, köksö och bra materialval. På bottenplan hittar ni även ett gäst WC samt utgång till det stora uterummet i väst. Den mer privata delen finner vi en trappa upp med två rymliga sovrum varav ett har lyxen av egen balkong att avnjuta morgonkaffet på. Tar vi istället en trappa ner till källarplan så nås här två större rum med möjlighet för sovrum, här finns även en ordentlig tvättstuga med gott om förvaring samt badrum. Har ni tonåringar passar det utmärkt som tonårsplan med egen ingång till källaren.
Den insynsskyddade trädgården är belägen på soligt västerläge. Här finns allt man önskar med trädäck där grillkvällarna kan avnjutas med familj och vänner, när kylan sätter till kan senkvällen avslutas i uterummet intill huset. Det finns även två garage varav det ena är väl tilltaget på 50 kvm med plats för bilarna eller förvaring, vill du njuta av närodlat finns det gott om plats för odlingslådor eller kanske ett växthus?
På Vångavägen bor du med närhet till både skolor, Karlsrobadet med alla dess aktiviteter samt kollektivtrafik. På några minuters promenad når du Eslöv centrum med ett stort utbud av restauranger och butiker.
Välkommen på visning!

Mer om mäklarna