Eslöv

Tegelbruksvägen 4

Såld
  • 6 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Enplanshus med inredd källare på barnvänligt område

Varmt välkomna till Tegelbruksvägen 4!

Här erbjuds ett stort enplanshus med inredd källare på lugnt område. Ett välplanerat hus med smakfullt renoverat kök från 2011, tre generösa sovrum på entréplan, tre toaletter varav två med badkar eller dusch samt gott om förvaringsutrymme både uppe och nere. Storleken gör att huset passar utmärkt för såväl barnfamiljen som paret med hobbyverksamhet, med stora sociala ytor på båda plan kan nära och kära samlas för middagar och fester medan uterummet i väster bjuder in till grillkvällar under sommarhalvåret. Den inredda källaren passar bra för tonåringarna där de kan umgås med vänner, gillestugan är även en utmärkt yta för myskvällar under kalla vinterdagar med den öppna spisen.
Den insynsskyddade trädgården är belägen i härligt västerläge och erbjuder allt man kan önska sig i form av pool, stenlagd uteplats samt gräsmatta där barnen kan göra utlopp för sin energi.
På Tegelbruksvägen 4 bor ni i ett barnvänligt område med gångavstånd till bland annat Norrevångsskolan (F-9 ), förskola, idrottshallen samt Onsjöparken som är ett härligt grönområde i närheten. Stadsbuss går även i närheten och tar er in till centrum där tågstation, restauranger och ett stort utbud av butiker finns.

Missa inte visning!

Mer om mäklarna