Tuna, Enstaberga

Sälgvägen 9

REDO™
  • 5 rum
  • 157 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 895 000 kr

Välkommen till detta trevliga tvåplanshus med en yta på 157 kvadratmeter som erbjuder en perfekt.

Välkommen till detta trevliga tvåplanshus med en yta på 157 kvadratmeter som erbjuder en perfekt kombination av rymd och funktionalitet. Med sin genomtänkta planlösning och generösa utrymmen blir detta det perfekta hemmet för barnfamiljen.

På nedre plan välkomnas du av tre mysiga sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller eventuella gäster. Köket smälter samman med det ljusa och bekväma vardagsrummet, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Här är det lätt att laga mat och umgås samtidigt, och de generösa ytorna gör det enkelt att organisera och trivas i ditt nya hem.

På övre plan hitta du ett ljust och luftigt sällskapsrum, där takhöjden ger en känsla av rymd och frihet. Här finns otroliga möjligheter att skapa ditt eget privata utrymme eller familjerum.

Utöver detta lockande utrymme bjuder huset även på två härliga uteplatser, en i söderläge och en i väst, vilket gör det möjligt att njuta av solen under större delen av dagen och kvällen. Perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar, dessa uteplatser blir snabbt dina favoritplatser för sommarens grillkvällar eller bara för att njuta av en kopp kaffe i solen.

Området erbjuder dessutom närhet till skola och busskommunikation in till staden och även bara 15 minuter med bil in till centrum.

Sammanfattningsvis erbjuder detta charmiga hus en perfekt kombination av stil, funktion och komfort - Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tuna, Enstaberga

Sälgvägen 9

  • Tvättstuga
    Tvättstuga

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.