Gamla Enskede, Enskede

Margaretavägen 17

Besiktigad
  • 5 rum
  • 90 kvm
  • Radhus
Utgångspris 10 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Renoverat Engelskt radhus

Välkommen till detta fantastiska Engelska radhus från 1909 ritat av arkitekt Victor Bodin. Radhuset som är i genomgående mycket bra skick har ett underbart läge i hjärtat av Gamla Enskede och dess vackra och idylliska kvarter. Här bor man i anrika, charmiga och uppvuxna kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms absolut attraktivaste villaområden. Ga Enskede är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med skolan, förskola på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Enskedes restauranger, deli och bageri ligger en kort promenad bort och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat.

Radhuset som är i genomgående mycket bra skick erbjuder ett mycket smakfullt och tidsenligt kök från 2022 härlig atmosfär med många tidsenliga detaljer såsom spröjsade fönster, spegeldörrar, originalträgolv m.m. Vidare hittar vi vardagsrum med vacker kakelugn och fem mycket trivsamma rum med en totalyta om c:a 123 m2 (90 BoA + 33 BiA) inkluderat den inredda vinden och ett inrett rum i källaren. Mysig och friköpt tomt som erbjuder gott om soltimmar. Tomten har också en charmig och tidsenligt byggd bod med liten uteplats där man med fördel sitter under årets varma månader då kvällssolen tittar in här. Tomten gränsar även mot den lugna fina gångvägen Solkroken där det finns en lekplats för de minsta i familjen. K-märkt.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmäl Er gärna för bättre service. - Görs via hemsidan! Från Hemnet välj "Läs mer hos mäklaren" . Sen stor knapp "boka visning" . Välkommen!

  • Anmäl Er gärna för bättre service. - Görs via hemsidan! Från Hemnet välj "Läs mer hos mäklaren" . Sen stor knapp "boka visning" . Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Enskede, Enskede

Margaretavägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.