Gamla Enskede, Enskede

Skogsvägen 6

Såld
  • 4 rum
  • 97 kvm
  • Villa

Parhus med uthyrningsmöjlighet

Parhus byggt 1910 med ett lugnt och soligt läge i hjärtat av G:a Enskede granne med Margaretaparken. Dessa fantastiska kvarter med sin lantliga atmosfär och genuina, lugna småstadskänsla men som ändå har stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som har gjort området till ett av södra Stockholms absolut attraktivaste. Här råder verkligen den lilla gatans trivsamma atmosfär. Du bor med skolan och förskola på bekvämt gångavstånd och ett "stenkast" bort finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda.

Huset som är i genomgående bra skick erbjuder fyra-fem trivsamma rum och 2 st kök inkluderat den inredda källaren. Här hittar vi bl.a. bottenvåning med vardagsrum med eldstad, rymligt och fräscht kök med gott om plats för släkt och vänner samt direkt access till den soliga altanen och tomten (friköpt) . Det övre planet innefattar två mycket trevliga sovrum och ett renoverat badrum. Både på övervåningen och bottenvåningen ligger det vackra furugolvet i original kvar vilket ger rätt tidsenliga känsla. Slutligen ett källarplan som idag disponeras som en separat "lägenhet" fritt från övriga huset med utmärkta uthyrningsmöjligheter. Här finns ett kök kombinerat vardagsrum, badrum samt sovrum. (Går att återställa den ursprungliga planlösningen genom att bygga upp trappan igen mellan våningsplanen).

Den friköpta tomten är mycket trevlig och har ett fantastiskt solläge. På den härliga altanen sitter man gärna till sena kvällen under sommarmånaderna. Vidare finns också uppställningsplats för bilen, fiber och huset har fjärrvärme.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna