Gamla Enskede, Enskede

Krokvägen 88

Såld
  • 7 rum
  • 172 kvm
  • Villa

20-talsvilla i bra skick med soligt läge gränsande mot skogsparti

Välkommen till detta fina hus byggt 1929 i genomgående bra skick med ostört läge på solig tomt (friköpt) i den delen av Gamla Enskede som kallas "Svampområdet". Den härliga tomten erbjuder en underbar trädgården med äppel-och plommonträd och med skogen som närmaste granne. Här känner du att du har hamnat på en lugn skön plats.
Trädgården har sol från tidig förmiddag till sen kväll och på altanen, med tak och infravärme, sitter man ostört som i ett uterum från tidig vår till sen höst. Lägg sen till Gamla Enskedes fantastiskt populära och vackra idylliska, kulturhistoriskt intressanta omgivningar där du bor i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet. Du njuter av villaträdgårdarnas lummighet och gemyt, med förskola och skola på bekvämt gångavstånd, samt med bara minuter till tunnelbana och cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Enskedes restauranger, deli och bageri ligger bara en kort promenad bort och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Ga Enskede har med denna svårslagna kombination blivit ett av Stockholms mest efterfrågade villaområden.

Det stora huset erbjuder en mycket trevlig bottenvåning med gott om plats för socialt umgänge. Här hittar vi ett renoverat smakfullt kök med Miele vitvaror, rymlig matsal med gott om plats för släkt och vänner i fil med ljust och stort vardagsrum med öppen spis, glasveranda med utgång till altan samt en gästwc. Det övre planet innefattar tre mycket trivsamma sovrum, möblerbar hall/allrum med öppen spis samt ett fint badrum. Man har även låtit inreda vinden som idag erbjuder ett stort allrum med "sovavdelning". På källarplanet hittar vi utmärkta förvaringsytor i form av stort garage, fräscht badrum och tvättstuga samt ytterligare ett allrum/tv rum och ett sovrum/gästrum.

Bergvärme. Uppställningsplats för bilen med laddbox. Fiber indraget.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna