Gamla Enskede, Enskede

Sockenvägen 429

Såld
  • 5 rum
  • 123 + 50 kvm
  • Villa

Renoveringschans med stor friköpt tomt

I fantastiskt populära Ga Enskede och dess vackra idylliska, kulturhistoriskt intressanta omgivningar ligger detta hus byggt 1924. Här bor du i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet. Du njuter av villaträdgårdarnas lummighet och gemyt, med förskola och skola på bekvämt gångavstånd, samt med bara minuter till tunnelbana och cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Enskedes restauranger, deli och bageri ligger bara en kort promenad bort och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Ga Enskede har med denna svårslagna kombination blivit ett av Stockholms mest efterfrågade villaområden.

Huset har en trevlig och social bottenvåning med vardagsrum och matsal i fil, blomsterveranda samt kök. Övervåningen erbjuder idag tre sovrum samt ett badrum. Slutligen ett rymligt källarplan med stor tvättstuga samt utmärkta förvaringsutrymmen med praktiskt groventré . Källarplanet har utmärkta möjligheter att inreda och på så vis få ytterligare rum om behovet finns.

Den friköpta, soliga och för området stora (847 kvm) tomten har en välmående gräsmatta och erbjuder gott om plats för såväl studsmatta som lek och spring. Perfekt för de minsta i familjen. På tomten finns även en förrådsbod.

Bilplats finns för bilen. Bergvärme.

Huset har genomgående renoveringsbehov.

Välkommen hem!

OBS! Kommande hus med planerade visningar under våren. Anmäl gärna intresse redan nu för info om eventuella förhandsvisningar och löpande uppdateringar.

Mer om mäklarna