Enskede - Stureby, Enskede

Hemskogsvägen 204

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Villa

TRIVSAMT OCH FAMILJEVÄNLIGT MED STOR POTENTIAL I MYSIGA VILLAKVARTER PÅ FRIKÖPT TRÄDGÅRDSTOMT

I populära, stadsnära och barnvänliga Stureby, på Hemskogsvägen, väntar denna trivsamma familjevilla med friköpt, härlig och grönskande trädgårdstomt och stor potential att bli ett riktigt drömboende. Här finns många kvadratmeter för hela familjen att nyttja både inomhus och utomhus. Här råder den lilla gatans trivsamma atmosfär. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan. Här kan du välja mellan flera populära skolor och förskolor på bekvämt gångavstånd och ett en liten bit bort finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Det är lätt att förstå varför det är så omtyckt.

Invändigt presenteras (141 kvm) 90+51 kvm fördelat på entré, övre- och källarplan. På entréplan finns idag en rymlig hall, stort vardagsrum som kan avdelas för att vinna ytterligare ett sovrum eller arbetsrum, kök med matplats, två sovrum i bra storlek samt ett renoverat badrum. I källarplan presenteras tvättstuga/duschrum, pannrum, förråd och garage.

Trädgården erbjuder gräsytor som bjuder in till lek och spring samt flera odlingsmöjligheter. Den är mysigt uppvuxen med bl.a. flertalet fruktträd. Garage med tillhörande uppfart rymmande en bil på entrésidan. Huset har delvis renoveringsbehov med möjlighet att sätta sin egen prägel.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna