Djurö, Djurhamn

Brunnsgärdesvägen 11

Såld
  • 3 rum
  • 50 kvm
  • Villa

Skärgårdsidyll på Djurö ? Din Drömfastighet Väntar

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva ett charmigt och upprustat fritidshus om 50 kvm, beläget på en generös tomt om 4 218 kvm. Med en tilltagen byggrätt på 100 kvm och möjligheten att uppföra extra byggnader om 50 kvm, erbjuder denna fastighet en plats där dina drömmar kan förverkligas.

Perfekt Placering och Bekvämligheter: Fastigheten är idealiskt placerad mellan Djurö by och vackra bad- och skogsområden. Här kan du enkelt ta cykeln eller promenera till Djurö by, där allt från restauranger, matbutik och caféer till skolor och vackra badplatser väntar. Denna oas kombinerar lugn och ro med närhet till bekvämligheter, vilket gör att du kan trivas och känna dig hemma.

Moderniserad Charm från 1951: Detta hus, ursprungligen byggt 1951, har blivit omsorgsfullt moderniserat och utbyggt för att erbjuda en bekväm livsmiljö året runt. Med en boyta på 50 m² och en imponerande terrass som nästan omger hela huset, finns det gott om plats för både familj och vänner. Terrassen är perfekt för avkoppling, utomhusmiddagar och att skapa minnesvärda stunder.

Elegant och Funktionellt Boende: När du kliver in möts du av en rymlig hall med golvvärme och flera garderober. Hallen pryds av stilren tapet och klinkergolv som sätter en modern ton för resten av hemmet. Till vänster finner du ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och gott om förvaringsutrymme.

Ljusa och Inbjudande Sovrum: De två sovrummen är ljusa och inbjudande. Det första sovrummet har fönster åt två väderstreck, tre garderober och plats för en dubbelsäng. Det andra sovrummet erbjuder fint ljusinsläpp med furugolv och plats för byrå.
Socialt och Öppet Vardagsrum: Det öppna köket, vardagsrummet och matplatsen är välplanerade och sociala. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin. En gjutjärnskamin ger extra värme och en mysig atmosfär. Matplatsen rymmer 4-6 personer och vardagsrummet har utgång till terrassen från båda sidor.

Trädgårdens Oas: Trädgården är en härlig plats med plana gräsytor, knotiga fruktträd och en liten björkdunge. Här finns också en friggebod med ett vidbyggt trädgårdsförråd och egen altan.

Natursköna Utflyktsmål och Bekvämligheter: Djurö erbjuder ett rikt utbud av natursköna utflyktsmål och väl utvecklad samhällsservice. Det är promenadavstånd till badplatser samt närhet till Djurösjön för paddling och fiske. Inom kort avstånd finns matbutiker, restauranger, caféer, shopping och skolor. Välkända krogar som Vita Grindarna och Motorverkstan ger en extra touch av lyx till vardagen, medan Djurönäset Hotell erbjuder badhus och spa samt en joggingrunda med sjöutsikt.

Goda Kommunikationer: Djurö har utmärkta kommunikationer med regelbunden busstrafik till Slussen och är lättillgängligt med bil, cirka 35 minuter från stan. Njut även av det bedårande skärgårdslandskapet längs vägen ut till Djurö.

Missa inte chansen att upptäcka denna skärgårdspärla och skapa ditt drömboende på Djurö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev förtrollningen av livet här

Mer om mäklarna