Djurö Vindö, Djurhamn

Vindö landsväg 6

REDO™
  • 10 rum
  • 294 + 130 kvm
  • Villa

Energieffektiv skärgårdsdröm!

Totalyta om 451 kvm med egen pool, bergvärme, solcellsanläggning och en backup battericentral som genererar 34 000kr/år i intäkter.
Huset har självklart energiklass A vilket innebär att fastigheten inte bara är vacker utan också miljövänlig och tekniskt avancerad.

Njut av denna natursköna fastighet med en area om 2883 kvm. En naturlig höjning längs den östra tomtgränsen ger inte bara karaktär åt tomten, utan ger också en naturlig avskildhet. För att bevara delar av trädgårdens skönhet och skydda den mot vilda djur som rådjur och älgar, är den södra sidan av trädgården inhägnad och inkluderar uteplats med mindre pool och lusthus.

Den imponerande huvudbyggnaden sträcker sig över tre våningar och erbjuder totalt 451 kvm uppvärmd rumsyta. Entréplanet välkomnar dig med sina sex rum, kök, två WC, dusch, bastu och ett grovkök. Övervåningen som passar perfekt för uthyrning till företag eller privatperson, erbjuder ytterligare två rum och kök med badrum samt en stor vinterbonad sal. Källarvåningen, avsedd för förråd och avkoppling, kompletterar det generösa utrymmet.

Garage med uteförråd ger gott om plats för två bilar och förvaringsutrymme för verktyg och utomhusredskap. En nybyggd brunnspaviljong och välutrustade redskapsbodar samt vedbod och växthus/lusthus förhöjer trädgårdens funktionalitet och estetik.

Närheten till kollektivtrafik med endast ett par hållplatser bort till Djurö by där det erbjuds allt från restauranger, matbutik, caféer till vackra badplatser.
Med både lugn och ro samt Djurö by och dess bekvämligheter skapar detta en oas där du verkligen kan trivas och känna dig hemma.

Denna fastighet erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil. Ta chansen och låt dina drömmar om det perfekta boendet bli verklighet på Vindö Landsväg 6. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Djurö Vindö, Djurhamn

Vindö landsväg 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.