Hästhagen, Degerfors

Orrstigen 26

Såld
  • 5 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Luftigt hus med naturnära och barnvänligt läge!

Denna välplanerade och luftiga villa i fint skick hittar du på trygga och trivsamma Orrstigen!

Välkommen till detta hus som rymmer 143 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett smart planerat boende vars generösa fönster släpper in solens ljus från morgon till kväll.

Huset står på en lättskött och barnvänlig tomt med stora gräsytor och många soltimmar.

Det stora och praktiska köket har tapetserade väggar och laminatgolv. Utrustningen består av ugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin och spis. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, höga skåp och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt. Ett öppet och lättmöblerat rum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp. Från vardagsrummet når du husets master bedroom. Ett stort och rogivande rum med laminatgolv och tapetserade väggar. Rummet har rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Husets gästtoalett är praktisk och fräsch och har toalett, dusch och kommod med kaklade väggar. Tre rum på övre plan som är ungefär lika stora med tapetserade väggar och laminatgolv. I hallen på ovanvåningen är det parkettgolv med utrymme för kontor eller sällskaps yta. Stort och funktionellt badrum med toalett, bubbelbadkar, kommod, badrumsskåp och tvättmaskin. Här ligger plastmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

I garaget finns det plats för bil och en installerad laddbox för elbilen. Huset har indraget fibernät.

Perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Golfbana och förskola är beläget runt husknuten och dessutom finns centrum en kort bilresa från bostaden.

Varm välkommen på visning!

Mer om mäklarna