Toarp, Dalsjöfors

Toarpsdal Eksbo 1

Såld
  • 7 rum
  • 124 + 140 kvm
  • Villa

Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer info!

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva en fastighet med detta läge! på en liten höjd, med vackra vyer, ett riktigt smultronställe bara 15 minuter med bil till centrala Borås och 4 min till Dalsjöfors centrum där allt du behöver finns.

Detta charmiga hus byggdes på 50 talet och vill man så finns många fina detaljer att bibehålla då en del av den ursprungliga stilen är bevarad. Gott om utrymme och sovrum för den stora familjen. Med ett kök på varje våning kan detta hus med lätthet användas som ett generationsboende för den som önskar. Stor lättskött trädgård omringad av fina landskap men också trevliga grannar runt knuten så finns här en villa för dig som önskar naturens lugn men med närheten till allt. Skola och förskola finns i närliggande Dalsjöfors som också innehar matbutiker, affärer, restauranger och simhall. Nära till påfart RV 40 som tar dig till Jönköping / Göteborg som båda tar 1 timme från fastigheten.

När du bor här kan du sedan njuta av naturens lugn, den fina utsikten över grönska och ängar. På fastigheten finns, förutom bostadshuset även ett växthus där du kan odla dina egna grönsaker, frukter och bär.
På tomten finns ett antal olika trädarter, blommor, bär och växter. Ett stenkast från huset finner man fina svamp- och bärmarker som ger fin utdelning varje år.

Ni kommer inte bli besvikna på detta charmiga hem, kom och se efter själva.

*BOKAD VISNING*
Boka via hemsidan

- Lina Amor Monroy

Mer om mäklarna