Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Stenöregatan 23

Såld
  • 5 rum
  • 158 kvm
  • Villa

Vacker 1,5-plans villa på Bunkeflostrands sjösida!

Vacker 1,5-plans villa på Bunkeflostrands sjösida!

Varmt välkomna till detta härliga och rymliga hus byggt 1939, med trevlig tomt på Bunkeflostrands sjösida!

På entréplan fås ett härligt vardagsrum med utsikt över tomten med braskamin för årets ruggiga dagar samt en separat matsal/sällskapsrum med direkt utgång via skjutdörrar till terrass med kvällssol. Här finns också det stilfullt renoverade köket i halvöppen planlösning med gott om förvaring, arbetsytor och plats för ett större matbord. Intill köket ligger hallen som rymmer ett renoverat badrum och förvaring i inbyggda garderober. Härifrån nås även källarplan med gott om förvaringsytor och tvättstuga. De tre rymliga sovrummen finns på ovanvåningen och runt dem ett stort badrum utrustat med både dusch och badkar.

Tomten är rymlig, social och solsäker. Trevlig trädgårdstomt med diverse växtligheter och tillsammans med gästrummet med tillhörande förråd och garage fås här en helt perfekt tomt för umgänge och lek under årets soliga dagar och kvällar! Huset har under åren fått kostsamma renoveringar i form av nyrenoverat kök, badrum, putsat fasaden, bytt värmesystem, dränering och dragit ny el.

Bunkeflostrand är ett av Malmö kommuns mest populära villaområden, och det är lätt att förstå varför! Här finns närhet till havet och till härliga strövområden, samtidigt som både Malmö, Lund och Köpenhamn ligger en kort bilresa bort. Här finns ICA, restauranger, frisör, flertalet skolor och dagis samt goda busskommunikationer. Med Emporia och Svågetorp runt knuten nås södra Sveriges störta shoppingområde på ett kick. Välkommen på visning!

Mer om mäklarna