Gigantiskt soldäck i trä med markis och direkt utgång från allrummet

Bunkeflostrand, Bunkeflostrand

Stenöregatan 72

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Bunkeflostrand Sjösida

För den lilla barnfamiljen! Denna underbart välskötta villa torde vara perfekt för er som letar stilfullt boende och gott om utrymme för såväl vuxentrivsel och för barnens lek och äventyr. Med två rejäla våningsplan och generöst tilltagna ytor och gångavstånd till bad och öringsfiske är detta hem en riktig pärla på det vi kallar "Guldkusten".
På ovanvåningen finner ni tre mysiga sovrum som erbjuder den ultimata komforten för hela familjen. Här kan barnen skapa sina egna personliga utrymmen med gott om plats för lek och hobby.
Nedervåningen är den sociala navet i hemmet. Här finns ett rymligt kök i vita linjen som inspirerar till kulinariska kreationer och familjemiddagar då avställningsytorna är bra och stora. Den ljusa matplatsen blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Vardagsrummet är även det stort och ger er möjligheten att koppla av tillsammans efter en händelserik dag. Här är skapad en varm och inbjudande atmosfär för trevligt umgänge. Här finns dessutom möjlighet att dela av och skapa ytterligare ett sovrum vid behov.
De två badrummen ger bekvämlighet och funktionalitet för hela familjen. I det ena badrummet kan ni njuta av ett avkopplande bad i badkaret, medan det andra är utrustat med en praktisk dusch.
Den generösa tomten är paradiset för barnens lek och skoj, men även för de vuxna avsett om de vill njuta av lugnet på den mysiga altanen eller se barnen föreviga minnen på den stora tomten, så har detta hus allt ni behöver för att skapa drömmarnas hem för er barnfamilj.

Mer om mäklarna