Bua, Bua

Kvarndammsvägen 4

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Villa

Fint läge vid Bua Strand!

Välkommen till Kvarndammsvägen 4 i Bua. En fantastisk mysig åretruntbonad stuga med stor härlig trädgård. Bostaden består idag av två sovrum, kontor, trivsamt vardagsrum, badrum samt kök och uterum. En liten promenad bort ligger fina Bua Strand, perfekt för härliga dopp året om. Välkommen hem!

Nu har du möjligheten att köpa ditt drömboende nära havet. Drömmer du om att bo med närhet till både hav och natur? Då har du hittat rätt. I populära Bua, bara några hundra meter från havet, finner du denna mysiga och välunderhållna stuga för åretruntboende. Här kan man bo året om eller ha som ett semesterboende där både släkt och vänner kan samlas oavsett årstid. Stugan har en stor friköpt tomt med hörnläge vilket skapar en väldigt privat tomt. På baksidan har man skapat en innergård som funkar som en privat och vinskyddad oas där man kan njuta av både sol och skugga. Runt innergården finns även två praktiska gäststugor samt förråd, verkstadsrum, vedförråd och en utedusch.

Utöver innergården har man ett fantastiskt uterum och en altan i sydvästläge som badar i sol större delen av dagen. Genom åren har stugan underhålls väl och större renovationer såsom tak, fönster, tillbyggnad och uterum är gjorda. Inomhus har man renoverat badrummet och fräschat upp vid behov.

När vi kliver in i bostaden möts vi av en ljus hall med klinkergolv och garderob för praktisk förvaring. Köket är rymligt och har gott om förvaring samt plats för matgrupp. Vardagsrummet är delat i två delar där man kan ha soffgrupp i ena delen och 2 stycken fåtöljer i den andra delen framför täljstenskaminen. I huset finns två sovrum, ett större med mycket garderobsförvaring samt ett mindre, även det med en rymlig garderob. Det finns även ett rum som för närvarande är ett kontor, men möjligheterna till ett tredje sovrum finns om det skulle behövas. Bostaden har vidare ett ljust och trevligt badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På husets tak har monterats solcellspaneler och det finns även laddstation för elbil på fastigheten.

Bua är ett charmigt gammalt fiskesamhälle med en vacker småbåtshamn där du bland annat kan hitta fiskbutik, glasscafé och restauranger. Samhället erbjuder även serviceanläggningar så som förskola och grundskola (F-6), bibliotek, vårdcentral och tandläkare. På torget i "centrum" finns bland annat ett apotek, en ICA-butik, ett bageri och frisör.

Busshållplats finns i närheten där flera turer om dagen tar dig in till Varbergs stadskärna som har ett stort utbud av restauranger, butiker och torghandel. Med bil tar du dig med enkelhet ut på E6:an för att komma till Göteborg och Halmstad. Det finns även ett beslut om att upprätta en ny pendelstation som enligt kommunen skall vara klar 2025.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna