Bromma - Beckomberga, Bromma

Alabastervägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa

EFTERLÄNGTAD SOLBADANDE GAVEL!

Underbart gavelradhus beläget på mysig och populär återvändsgata i Beckombergas lugna och barnvänliga kvarter. 127 välplanerade kvm med fönster i tre väderstreck. Här flödar solens strålar genom representativa rum och vackra materialval.

ENTRÉPLAN, MED GENOMGÅENDE VATTENBUREN GOLVVÄRME. Den välkomnade hallen har plats för hela familjens ytterkläder och skor, den moderna hatthyllan rymmer de ytterkläder som används i vardagen, här även en inbyggd garderob. I det välplanerade köket med köksskåp i minimalistisk stil trivs den matlagningsintresserade familjen. Runt kökets praktiska barbänk finns plats för fyra barstolar, perfekt för goda frukostar och mellanmål. Köket ligger i öppen lösning mot den generösa matsalen, där många glada vänner ryms runt bordet. Planets fina sällskapsytor i vardagsrum och matsal har hel fönstervägg och access till soligt och skyddat trädäck, sommarens ljuvliga extrarum! På planet finns även ett helkaklat våtrum med wc, tvättställ och dusch samt separat tvättstuga med arbetsbänk och förvaringsmöjligheter.

ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET PRIVATA FAMILJEPLANET. Här finns hela fyra fina sovrum, perfekt för den lite större familjen! Planets generösa klädkammare rymmer den klädintresserades alla favoritplagg. I det helkaklade badrummet står det efterlängtade badkaret och väntar på nästa familjs badglada barn!

ÖVRIGT. Den soliga, lättskötta och vackert anlagda tomten om 230 friköpta kvadratmeter har plana gräsytor, ett stort trädäck på gårdssidan och dessutom en stensatt uteplats just utanför köksfönstret invid entrén. Trädgårdsförrådet rymmer familjens cyklar, pulkor och annat som skall förvaras. I Beckomberga finner man den genuina Bullerbykänslan i modern tappning, en barnvänlig idyll i bevarad parkmiljö. Inom området finns flera populära skolor och förskolor. Nära butiker och kommunikationer. Välkommen till Alabastervägen 10!

Mer om mäklarna