Välkommen till Ockravägen....

Bromma - Beckomberga, Bromma

Ockravägen 16

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 141 kvm
  • Villa

Solsidan ...... trädgården i bästa solläge!

Välplanerat radhus beläget på mysig och populär återvändsgata i Beckombergas lugna och barnvänliga kvarter. Hela 141 väldisponerade kvm där översta våningsplan utgörs av ett rymligt allrum/sovrum och en solbadande terrass om ca 20 kvm! Genom den välplanerade bostaden flödar solens strålar genom stilrena rum och över vackra materialval.

ENTRÉPLAN, MED VATTENBUREN GOLVVÄRME. Den välkomnande hallen har skjutdörrsgarderob, här ryms hela familjens ytterkläder och skor. I det trivsamma familjeköket med ljusa köksskåp och arbetsbänkar i valnötslaminat trivs den matlagningsintreserade familjen, 4-6 personer ryms runt matbordet. I vardagsrummet får den riktigt stora familjesoffan plats, här finns även en matsalsdel. Rummet har stora fönsterytor i syd-/västläge och access till generöst trädäck i sibirisk lärk och tomtens plana gräsyta. Här finns även ett helkaklat badrum med wc, tvättställ och duschutrymme. Tvättstugan med väl tilltagna arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i förrådet under trappan.

MELLANPLANET, DET PRIVATA FAMILJEPLANET. Här finns hela fyra fina och ljusa sovrum, perfekt för den lite större familjen eller för den som behöver plats för ett hemmakontor. I det helkaklade badrummet står det efterlängtade badkaret och väntar på nästa familjs badglada barn.

ÖVRE VÅNINGSPLANET. Det översta våningsplanet har ett riktigt rymligt rum som skulle att kunna användas som familjens lyxiga biorum, som master bedroom eller är det tonåringen som paxar rummet för privat bruk? Stora fönsterpartier och glasad terrassdörr i västerläge, ger fantastisk rymd och ljusinsläpp. Under sommarmånaderna öppnas altandörren och planets ytor utökas med terrassens ytterligare ca 20 kvm! Stor markis skyddar mot solens varma strålar.

ÖVRIGT. Solig och lättskött tomt om 164 friköpta kvadratmeter med plan gräsyta, ett stort trädäck på gårdssidan och dessutom en stensatt uteplats just utanför köksfönstret på entrésidan, perfekta platsen för morgonfikat och sommartid har utsikt över rabatten med prunkande blommor i vackra färger. I det isolerade trädgårdsförrådet om ca 6kvm. Elfahyllor finns det plats för effektiv förvaring. Här ryms familjens cyklar, pulkor och annat som skall förvaras. I Beckomberga finner man den genuina Bullerbykänslan i modern tappning, en barnvänlig idyll i bevarad parkmiljö. Inom området finns flera populära skolor och förskolor. Nära butiker och kommunikationer. Välkommen till Ockravägen 16!

Mer om mäklarna