Vy mot villan

Brämhult, Brämhult

Björkgatan 23

Såld
  • 5 rum
  • 100 kvm
  • Villa

Bo lugnt och barnvänligt på populära Brämhult!

Här finner ni ett trivsamt boende på en lugn och barnvänlig gata i Brämhult, ett stenkast från nyrenoverade Myråsskolan. Entréplan erbjuder en välkomnande hall, äldre kök med utgång till trädgård, vardagsrum i vinkel med rikligt av ljusinsläpp och öppenspis med kassett, 3 st rymliga sovrum och ett badrum med dusch. Källarplan har ett allrum/bodega, klädvårdsavdelning, dusch och wc, pannrum, matkällare för praktiskt förvaring samt ingång till garage i huskropp.

Här på Björkgatan23 har en och samma familj bott sedan de byggde villan 1964. De har skött om villan väl men den är i moderniseringsbehov, det är genomgående äldre standard. Här finns möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa sitt drömhem på en lugn, barnvänlig och solig adress på populära Brämhult.

På Björkgatan 23 bor ni ett stenkast från omtyckta Myråsskolan, gångavstånd (ca 5 min) till välsorterad Ica-butik, närhet till gym, Ymerterrängen med fina motionsspår, skidstadion och discogolf samt härlig natur. Bra busskommunikation till Borås centrum och smidig påfart till R40 för pendling mot Göteborg och Ulricehamn.

Mer om mäklarna