Blåvik, Boxholm

Blåvik Jonas väg 9

  • 5 rum
  • 142 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 200 000 kr

NYTT OCH FRÄSCHT FRITIDS- ELLER PERMANENTBOENDE VID BLÅVIKS HAMN!

Mycket fin och påkostad enplansvilla byggd 2018 om ca 141 kvadratmeter om fyra rum och kök samt stor garagebyggnad om ca 70 kvadratmeter med dubbelgarage, sovrum och förråd! Här bor du precis intill den mysiga småbåtshamnen i hjärtat av Blåvik nära bad och båtplats i Sjön Sommen. I fastighetens direkta närhet finns dessutom padelbana, tennisbana och en närbutik/café.

Detta smakfullt inredda hus erbjuder en ljus och luftig planlösning med generösa sällskapsytor och öppen planlösning mellan ett mycket fint och välplanerat kök med stor köksö, matplats samt vardagsrummet med braskamin samt stora fönsterpartier och utsikt över hamnen. Vidare finns två stilfullt inredda badrum, tre sovrum och en praktisk tvättstuga/groventré. I den stora garagebyggnaden med dubbelgarage finns även ett sovrum samt ett förråd. Runt tre av husets gavlar finns dessutom ett stort trädäck/altan där du kan njuta av soliga dagar samt ta ett bad i det infällda spa-badet.

Tillfälle för dig som letar efter ett fräscht, inflyttningsklart permanent- eller fritidsboende i naturskön miljö och närhet till Sjön.
Sjön Sommen erbjuder en underbar skärgårdslik miljö med hundratals kobbar och öar där du kan kasta ankar och njuta av sol och bad under årets varmaste dagar. Blåvik har ett "centralt läge" i sjön och med båt tar man sig snabbt och enkelt till restauranger på Torpön, Malexander och Tranås, allmänna badplatser, golfbana i Tranås och mycket mer.

Välkomna att anmäla er till visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Blåvik, Boxholm

Blåvik Jonas väg 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.