Norra Unnaryd, Bottnaryd

Ringvägen 14

Såld
  • 6 rum
  • 105 kvm
  • Villa

Familjevilla med dubbelgarage och hörnläge!

Varmt välkomna till en otroligt vacker villa med vältilltagen trädgård och hörnläge!

Perfekt för den växande familjen med bra planlösning och många sovrum. Huset har ett fint läge med naturen som granne längst ner på en lugn villagata. Ägarna har själva byggt huset och bott i det sedan dess vilket ger en trygghet för den nya köparen att fastigheten endast haft en ägare. Under årens gång har det genomgått underhåll för att hålla standarden uppe. Fastigheten värms idag upp med vedpanna som även är försedd med en elpatron och det finns gott om ved laddat inför höst och vinter!
Till fastigheten har man bekvämligheten att direkt från huset nå garaget med dubbla platser för två bilar perfekt utformat för den bilintresserade.

Utöver en otroligt vackert fastighet erbjuds ett naturnära och ostört läge på en lugn villagata där ifrån har man i sin tur närhet till en mycket trevlig förskola, och grönområden från fastigheten ser man dessutom både elljusspår, hockeyrink och tennisbana. Norra Unnaryd har dessutom en härlig förening som idag benämns Norra Unnaryds intresseförening som även utsätts till årets förening 2022 av Jönköpings Kommun! De erbjuder roliga aktiviteter, tips och info om vad som händer i samhället. Man kan enkelt följa dom via deras sida på Facebook för ny info. Endast en en bilresa bort når man både Jönköping, Vaggeryd och Gislaved som erbjuder välsorterade matbutiker, shopping och gymnasieskolor!

Besiktning och energideklaration kommer. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare vid frågor eller önskas visning!
Johanna Fridell 072-088 86 44

Mer om mäklarna