Tosseryd, Borås

Tosserydsvägen 5

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Renoverad familjevilla i Tosseryd!

Nu har du möjligheten att förvärva denna renoverade 2-plansvillan i Tosseryd med låga driftkostnader! (13425kwh/år) Huset är smart planerat med stora sociala ytor på entréplan och sovrumsdelarna samlat på övre plan. Det här huset har genomgått en totalrenovering där alla stora renoveringar såsom dränering, tak, fönster, uppvärmningssystem och el är gjorda. Även på insidan är kök, badrum, toaletter och ytskikt gjorda de senaste åren. Nere i källaren finns gott om förvaring samt ett stort garage med plats för den händiga eller för den som gillar att meka.

Direkt innanför dörren möts du av en stor ljus hall med praktiskt klinkers på golvet och vattenburen golvvärme. Hela entréplan består av sociala ytor i form av ett rymligt kök, matsal och vardagsrum. Eftersom du har ljusinsläpp från alla väderstreck får man ett enormt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den stora altanen i härligt västerläge. Dessutom har du en extra utgång från köket där man kan bygga en extra altan med morgonsol. Upp för den breda trappan har du dom mer privata delarna med 3-4 sovrum samt toalett och badrum.

Tomten består av en stor och lättskött gräsmatta med stor uppfart samt ett extra förråd om ca 20kvm.

Tosseryd är ett lugnt och citynära område men bara 7-8 minuters bilfärd in till centrum. Bara ner för gatan har du smidig bussförbindelse både till centrum men även åt andra håller bort mot Frufällan, Sparsör och Fristad.

Anmäl di till visningen!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna