Boda, Borås

Stenkastgatan 6

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Välskött enplans villa i familjevänligt område

Välkommen till detta fantastiska hus i Boda, Borås! Detta boende erbjuder inte bara en rymlig och välkomnande atmosfär, utan även en oslagbar närhet till alla bekvämligheter som du kan önska dig. Med sitt strategiska läge har du enkel tillgång till livsmedelsbutiker, restauranger och andra bekvämligheter som gör vardagen smidig och enkel. Beläget i Boda i Borås erbjuder detta hus en plats för dig som värdesätter både stadsliv och naturnärhet. Med närhet till riksväg 40 har du möjlighet att enkelt ta dig till och från staden utan besvär. De utmärkta bussförbindelserna (100 meter till närmsta busshållplats) gör det också enkelt att snabbt ta sig ner till stadens centrum om du föredrar kollektivtrafik.

Boda är lugnt och familjevänligt, vilket gör detta område särskilt attraktivt för både unga familjer och dem som söker en avkopplande miljö. Här finner du närheten till Bodavallen eller Brämhults IK perfekt för sport- och friluftsaktiviteter, samt närheten till skolor och förskolor.

Huset, som sträcker sig över generösa ytor, har genomgått renoveringar som har resulterat i en modern och stilfull design som genomsyrar hela bostaden. Här behöver du inte bekymra dig om ytterligare renoveringar eller förbättringar, du kan helt enkelt flytta in och känna dig hemma från första dagen. De rymliga rummen ger dig gott om utrymme att möblera och inreda efter din personliga smak, och de smarta förvaringslösningarna hjälper dig att hålla ordning och reda.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus i Boda en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Med sin moderna renovering och närhet till alla bekvämligheter är detta verkligen ett drömboende. Missa inte chansen att kalla detta fantastiska hem för ditt eget -

kontakta Gabriel för en visning.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Boda, Borås

Stenkastgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.