Bettna, Bettna

Dalbyvägen 19

Såld
  • 7 rum
  • 132 kvm
  • Villa

KÖP TRE FASTIGHETER - BETALA FÖR EN

Mycket trivsam villa med flera sovrum, kök med alla moderna bekvämligheter, badrum och ett ljust vardagsrum med öppen spis. Nedre plan erbjuder gott om förvaringsutrymme, garage, tvättstuga samt allrum med öppen spis. I köpet ingår fastigheterna FLEN BETTNA-LÖTA 4:31, 12:12 och 12:13. Välkommen hem!

I familjevänliga Bettna återfinnes denna synnerligen trivsamma villa. Bostaden erbjuder en bra planlösning med flera sovrum, vardagsrum med öppen spis, matrum, badrum och ett kök med alla moderna bekvämligheter på entréplan. På nedre plan finns gott om förvaringsutrymme, garage, tvättstuga och ett allrum med öppen spis. Energieffektiv bergvärmeanläggning och kommunalt vatten/avlopp borgar för ett bekymmersfritt boende. Smidigt avstånd till både Flen, Katrineholm och Nyköping. Ta tillfället i akt och kom på besök.

Vänligen observera att i försäljningen ingår både fastigheten FLEN BETTNA-LÖTA 4:31 (Där huset står) och även de intilliggande fastigheterna FLEN BETTNA-LÖTA 12:12 (Obebyggd) och FLEN BETTNA-LÖTA 12:13 (Obebyggd).

Mer om mäklarna