Vannsätter, Bergvik

Froms väg 10

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Villa

Hus på landet med stor härlig trädgård att odla på, njuta utav lugnet och den rogivande naturen.

Här erbjuds ett hemtrevligt, ljust och luftigt boende som passar utmärkt för dig som vill bo nära naturen eller dig som vill bo på landet!

Varmt välkommen till Froms väg 10 och det putsade huset med en härlig terassbalkong. Den hemtrevliga känslan som präglar huset gör att man verkligen trivs här, både som boende och besökare.
Fina sociala ytor på entreplanet med braskamin att elda i samt en källarvåning med både gillestuga och bastu.

Huset står på en lummig, härlig och rogivande trädgårdstomt med blommor, fruktträd, bärbuskar och soligt sydvästläge. Den vackra trädgården är i etage och i centrum står växthuset med en närliggande altan.
De vackra blommorna och frukträden blandas med stentrappor och stigar som tar dig mot huset och den härliga terassbalkongen som för tankarna till sydeuropa.
Utsikten når ängen och dalarna och den vackra sjön Bergviken, där kan man både bada, fiska och åka motorbåt.
I trädgården finns det även ett växthus, uthus och en jordkällare.

Sommartid kan man åka till Stenö havsbad där finns även äventyrsgolf. Vintertid finns det möjlighet att njuta av vinterfiske och långfärdsskridskor. Du har även bara 1,5 h bilresa till Järvsö där det både finns djurpark, skidbacke, mountainbiketrails och storslagen natur. Arlanda-Söderhamn bara 2h bilfärd samt 3 h till Stockholm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna