Bergvik, Bergvik

Skidvägen 4

Såld
  • 7 rum
  • 192 kvm
  • Villa

Vackert sekelskifteshus med utsikt över Bergviken

Detta boende passar perfekt för dig som letar efter hus och lockas av klassisk sekelskiftescharm. Här finns ett vackert och unikt hus som byggdes kring 1909 med alla tänkbara detaljer från början av förra århundradet.

Ni behöver inte leta längre efter lyxen av att ha både ett överflöd av trivsamma utrymmen och högt i tak! Denna rymliga sekelskiftesvilla erbjuder inte bara detta utan mycket mer.

På insidan finns det mesta man kan önska sig i bekvämlighet; både fiber, en ny bergvärmepump (2023) och fyra stycken fungerande eldstäder. Till detta följer en grönskande tomt med en väl genomtänkt trädgård, med fruktträd och uteplatser, som inte saknar oansenlig skönhet.
Detta är ett välbevarat hus som osar av atmosfär, med sina snickerier, vackra dörrar, spröjsade fönster, punschveranda på båda våningarna, stuckaturer samt ståtliga trägolv.
Här ingår en tomt om 2134 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets charmiga terass som ligger i söderläge nås från uterummet, passar utmärkt för umgänge att njuta av i härlig kvällssol.

Trädgården är något utöver det vanliga, mysig pergola och flera "rum" i lummiga omgivningar.
Fruktträd, hallon och blommor i en härlig kombination. Trädgården är planerad så att den alltid har något som blommar hela sommaren.
I trädgården finns det även en mysig pergola , jordkällare samt dubbelgarage med automatiska portar.

I Bergvik finns skola, dagis och högstadie samt fritids i samma område. Mataffär samt grill bara en kort bit bort.
En kort promenad bort når du badplatsen Badkullen samt småbåtshamn för dig som gillar vatten och fiske.
Goda kommunikationer till stan och resecentrum via buss.
Två timmar till Arlanda samt 1,5h till Järvsö som har slalombackar, downhill samt djurparken Järvzoo.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna