Villan och hörntomten.

Forsmon, Bergeforsen

Backvägen 13

Såld
  • 4 rum
  • 78 kvm
  • Villa

Charmig 1,5 plans villa på mycket trivsam hörntomt med närhet till natur och fiske!

Välkommen till Backvägen 13!

På markplan/entréplan möts vi av en grönskande lummig hörntomt med förrådsbyggnader, växthus, äldre enkelt garage och uteplatser samt fiskrök!

Villan har en äldre kök och badrum samt ytskikt, vid entrén finns förstukvist under tak med sittplatser som därifrån leder oss in i en rymlig, välkomnade entréhall. Vidare in till köket med matplats samt till separat matrum och vardagsrum. Från matrummet är det utgång till det stora, inglasade uterummet och separat öppet altandäck samt tomt.

Övre plan har hall, två sovrum, till det större sovrummet finns också ett alkovrum/klädkammare. På övre planet finns badrum/toalett.

Källarplan med hall, rum/gillestuga och en täljstens kamin. Tvättstuga med tvättmaskin. Pannrum med vedpanna och elpatron, idag används elpatronen för uppvärmning.
Matkällare finns.

Bergeforsen/Forsmon är ett populärt område med sitt korta avstånd till Timrå centrum. I närheten finns trevliga badplatser såsom Lögdösjön, fiske i Bergeforsen och rekreation. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, i närhet från bostaden finner du matbutik, grönområde, kyrka, förskola, skola, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe samt kommunikationer.

Knappa 100 meter från bostaden nås närmaste busslinje som tar dig vidare mot Timrå centrum eller vidare mot Stavreviken/Söråker/Tynderö.

Mer om mäklarna