Beddingestrand, Beddingestrand

Cedervägen 20

Såld
  • 7 rum
  • 159 kvm
  • Villa

Enplans poolvilla 350 m från sandstranden

Varmt välkomna till en havsnära enplansvilla i ett utsökt skick. Villans skyddade baksidetomt ligger i soligt söderläge och har enormt fina ytor för poolhäng, grillning och uteätning. Här finns även taktäckta ytor om man föredrar lite skugga när solen står som högst. Utöver den stora, fräscha poolen finns ett spabad samt en utedusch. En isolerad vinterträdgård med golvvärme används året runt och en sprakande täljstenskamin i vardagsrummet skapar trivsel under vinterhalvåret.

Villan har en s k cirkulationsplanlösning, vilket innebär att kök, matplats, vardagsrum och entréhall hänger ihop i en mer eller mindre öppen planlösning - något som skapar både dynamik och luftighet. Master bedroom kompletteras med ett stort sovrum som tidigare var två rum, och som enkelt kan återgå till två fina sovrum igen. Dessutom finns ett extra sovrum och ett allrum/sovrum i det tidigare garaget, vilket gör att det finns gott om sovplatser även för den lite större familjen. Såväl huset som trädgården har förvaltats med stor kärlek och noggrannhet så här kan man bokstavligen flytta rakt in. Underhållsfria aluminiumfönster, nytt tak och uppdaterat värmesystem är bara några av alla de förbättringar som har grön bock i kryssrutan. För att frigöra tid för att sola, grilla och bada finns både robotgräsklippare och poolrobot. Elbilsladdare, fiber, elektronisk vattenavstängning och uppkopplat larm är också på plats.

Oavsett om ni söker en lyxig sommarvilla eller ett fantastiskt året-runt-boende, bör ni absolut ta en närmare titt på detta trevliga hus. Vi ses på visning!

Mer om mäklarna